Residentie Hofstede in Zemst

Bordekensstraat 115, 1980 Zemst

Contacteer ons

Residentie Hofstede in Zemst

3 gelijkvloers- en 3 duplexappartementen

Door de centrale ligging van Residentie Hofstede is het mogelijk u met de wagen, te voet, met de fiets of het openbaar vervoer te verplaatsen. Het station van Hofstade ligt op slechts enkele minuten wandelen en ook de bushaltes zijn eenvoudig te bereiken. Zoals overal in Zemst bent u op 3 minuten rijden van de autostrade.

 

Dit gezellig en tijdloos nieuwbouwproject bestaat uit zes appartementen, waarvan drie gelijkvloerse appartementen, drie duplex-appartementen en bovengrondse autostaanplaatsen. U woont in het centrum van Hofstade, dat voorzien is van een mooi aanbod aan horecagelegenheden, handels- en speciaalzaken. U woont in een residentiële buurt met het recreatiepark ‘Domein Hofstade’ om de hoek.

 

U kan op wandelafstand tot rust komen in ‘Domein Sport Vlaanderen’ of met het gezin in de vrije natuur genieten van dit sport- en recreatieparadijs. Wandelpaden, loopparcours, mountainbike- en fietsroutes, hoogtouw-parcours, een strand en nog zoveel meer.

 

Zin in een snuifje cultuur? Dan bent u in het gemeenschapscentrum ‘De Melkerij’ te Zemst aan het juiste adres. De
Melkerij kent een ruim aanbod aan film-, muziek- en theatervoorstellingen. De gemeente Zemst bruist van activiteiten voor jong en oud!

100% verkocht Kopers, bedankt voor het vertrouwen

In de buurt

 • Supermarkt

  700m

 • Snelweg

  2700m

 • Park

  220m

 • School

  300m

 • Bus

  260m

 • trein

  350m

Residentie Hofstede bestaat uit zo weinig mogelijk gemeenschappelijke delen, we zorgden er tevens voor dat het gebouw een tijdloze en uniforme look uitstraalt.

Alain Croon

Tecro & Krea architecten

Interesse?
Contacteer Marine

Stuur ons een mailtje of bel 0472 99 90 01

Neem contact op plan uw bezoek
Marine

Uitverkocht

Kopers, bedankt voor het vertrouwen

Wonen met het oog op de toekomst

‘BEN’ of Bijna-Energie-Neutraal bouwen en wonen wordt stilaan de absolute norm. Met een eigen appartement in Residentie Hofstede zit je dan ook goed. Deze Residentie is een energiezuinig en standingvol gebouw. Hierbij is een zeer laag energielabel, meer bepaald E20, behaald met toepassing van hernieuwbare energiebronnen.

O.a. door het gebruik van vloerverwarming, fotovoltaïsche zonnepanelen, warmtepomp, … zal u als koper een uitmuntend wooncomfort ervaren. Uw energiefactuur daarentegen blijft tot een minimum beperkt. Uw investering? Die wordt des te waardevoller.

Wonen met het oog op de toekomst

Interesse?
Contacteer Marine

Stuur ons een mailtje of bel 0472 99 90 01

Neem contact op
Marine

Troeven

 • In het centrum van Hofstade
 • Bijna geen gemeenschappelijke onkosten, m.a.w. een hogere rentabiliteit
 • Fietsenstalling langs de zijde van de Residentie
 • Achterliggende bovengrondse parkeerplaatsen

Technisch

 • Warmtepomp en vloerverwarming in ieder appartement
 • Elk appartement heeft zijn eigen zonnepanelen
 • Met een energiepeil van ‘E20’ geniet u gedurende de eerste vijf jaar van 100% korting op de onroerende voorheffing
Indeling

 • 1-3 slaapkamers
 • Ieder appartement heeft zijn eigen terras en/of tuin
 • Het tweede verdiep bestaat uit 3 duplex appartementen
 • Ieder appartement heeft zijn eigen parkeerplaats

Welkom in Zemst

Welkom in Zemst

Toerisme en recreatie

Zemst is een gemeente in de Belgische provincie Vlaams-Brabant. Het is een rustige, landelijke gemeente met ongeveer 22.000 inwoners en een oppervlakte van 33,63 vierkante kilometer. Zemst heeft verschillende bezienswaardigheden die de moeite waard zijn om te bezoeken. Een van de bekendste bezienswaardigheden is het kasteel van Zemst, dat dateert uit de 13e eeuw. Het kasteel wordt omringd door een prachtig park en is nu in gebruik als cultureel centrum. Voor recreatie is er het provinciedomein Hofstade, dat op slechts enkele kilometers afstand ligt en vele sport- en ontspanningsmogelijkheden biedt.

Geschiedenis van Zemst

De geschiedenis van Zemst gaat terug tot de middeleeuwen. Het dorp werd gesticht op een strategische locatie langs de rivier de Zenne, die toen een belangrijke handelsroute was tussen Brussel en Mechelen. In de 16e eeuw werd de gemeente getroffen door oorlog en verwoesting, en in de 17e en 18e eeuw werden er verschillende kastelen en landhuizen gebouwd in de omgeving. In de 19e en 20e eeuw groeide Zemst uit tot een belangrijk landbouwgebied en werden er verschillende industrieën gevestigd.

Zemst

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info of vraag een brochure aan

Marine Van Herreweghe

0472 99 90 01

marine@factumvastgoed.be

Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw telefoon in te vullen

Gelieve uw uw bericht in te vullen

Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden
Gratis schatting