Residentie Tuinzicht Puurs in PUURS

A. Borghijsstraat 5, 2870 PUURS

Contacteer ons

Residentie Tuinzicht Puurs in PUURS

18 nieuwbouwappartementen

Welkom in Residentie Tuinzicht Puurs – Ruisbroek: wonen in een mooie, centrale omgeving waar de nodige aandacht besteed werd aan ruimte, comfort, rust en kwaliteit! Dit prachtige nieuwbouwproject bestaat uit 18 appartementen, 10 bergingen en 22 ondergrondse en 5 bovengrondse parkeerplaatsen.

 

In amper 3 minuten bent u met de wagen aan de oprit van de A12, vanwaar Antwerpen, Brussel en Mechelen binnen handbereik liggen. Vlot in Antwerpen, Mechelen, Boom of Brussel met het openbaar vervoer? Bushaltes en treinstation Ruisbroek bevinden zich slechts op wandelafstand van deze residentie (± 400m).

 

Residentie Tuinzicht ligt zeer centraal in een zijstraat van het dorp, maar biedt toch voldoende rust en stilte. U heeft dus niet de onaangename drukte en geluid van een steenweg, maar wel de vele voordelen: de wekelijkse markt om de hoek, bakker, supermarkt, toffe restaurants, krantenwinkel, kinderopvang, school De Krinkel, apotheek, huisdokter, … u vindt letterlijk alles in de nabije omgeving van residentie Tuinzicht.

100% verkocht Kopers, bedankt voor het vertrouwen

In de buurt

 • Super

  1000m

 • Bus

  400m

 • Park

  800m

 • School

  5600m

 • Trein

  400m

 • Snelweg

  1600m

Nooit gedacht dat zo een prachtig nieuwbouwappartement in het centrum van Puurs voor ons betaalbaar zou zijn.

Koper van residentie Puurs

Interesse?
Contacteer Marine

Stuur ons een mailtje of bel 0472 99 90 01

Neem contact op plan uw bezoek
Marine

Uitverkocht

Kopers, bedankt voor het vertrouwen

Rust, sport & cultuur

Wil u een wandelomgeving waar natuur en rust u omringen? Groendomein Hof ter Zielbeek ligt vlakbij. Puurs kent vele groendomeinen, bossen, parken en een arboretum waar u meer dan 650 plantensoorten kan ontdekken. Momenteel legt de gemeente een multifunctioneel Landschapspark aan, de uitgelezen plek om te picknicken, wandelen of joggen!

Genieten van een snuifje cultuur? Het cultureel centrum De Kollebloem heeft elke dag een ander programma: theater, film, concerten, workshops, kookcursussen, … het bruist er van activiteiten!

Zin in sport? Puurs – Ruisbroek heeft vele sportfaciliteiten: voetbal, basketbal, zaalvoetbal, tennis, vissen, muurklimmen, petanque, boogschieten, handbal, golf, … te veel om op te noemen.

Rust, sport & cultuur

Interesse?
Contacteer Marine

Stuur ons een mailtje of bel 0472 99 90 01

Neem contact op
Marine

Troeven

 • Tijdloos en unieke architectuur
 • Ideale ligging te Puurs met vlotte verbindingswegen
 • Zeldzaam stille tuinligging

Technisch

 • Vloerverwarming in elk appartement
 • Alle keukens voorzien van Miele-toestellen
 • Ieder appartement heeft zijn eigen hoog rendement condensatieketel

Indeling

 • 1-3 slaapkamers
 • Ieder appartement heeft zijn eigen zonneterras
 • Ondergrondse autostaanplaatsen en bergingen

Welkom in Puurs

Welkom in Puurs

Inwoners en recreatie

Puurs is een gemeente in de provincie Antwerpen, gelegen aan de oevers van de Schelde en bekend om zijn brouwerijen en kasteel. Met ongeveer 18.000 inwoners is Puurs een middelgrote gemeente. De gemeente biedt verschillende mogelijkheden voor recreatie en ontspanning. Zo zijn er enkele prachtige routes langs de Schelde, populair onder wandelaars en fietsers. Daarnaast zijn er verschillende sportclubs en verenigingen actief in de gemeente.

Een Duveltje graag

Puurs is de thuisbasis van een van de meest bekende Belgische brouwerijen, Duvel Moortgat. Deze brouwerij is vooral bekend om zijn iconische bier, de Duvel, die wereldwijd wordt geëxporteerd en geprezen om zijn unieke smaak en aroma. Duvel Moortgat is een familiebedrijf dat al meer dan 140 jaar bestaat. De brouwerij biedt ook rondleidingen aan voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in het productieproces en de geschiedenis van deze iconische brouwerij, zeker een aanrader!

Puurs

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info of vraag een brochure aan

Marine Van Herreweghe

0472 99 90 01

marine@factumvastgoed.be

Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw telefoon in te vullen

Gelieve uw uw bericht in te vullen

Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden
Gratis schatting