Residentie Tuinzicht Bonheiden in BONHEIDEN

Kasseiweg 17, 2820 BONHEIDEN

Contacteer ons

Residentie Tuinzicht Bonheiden in BONHEIDEN

10 nieuwbouwappartementen en 1 penthouse

Het project is gelegen in een oase van rust en slechts op enkele minuten wandelen van de dorpskern. In amper 5 minuten bent u met de wagen in centrum Mechelen en in 20 minuten staat u op de Oude Markt in Leuven. Vlot in Mechelen, Antwerpen of Brussel met het openbaar vervoer? Bushaltes op wandelafstand van deze residentie.

 

Residentie Tuinzicht ligt in een groene zone midden in het dorp maar toch in een zeldzaam stille omgeving. U heeft dus niet de drukte en het geluid van een steenweg maar wel de vele voordelen. Het nieuwbouwproject is door middel van een voetweg verbonden met de dorpskern. U vindt alles op wandelafstand: de wekelijkse markt, supermarkt, bakker, toffe restaurants, kapper, apotheek, huisdokter, scholen, kinderopvang,…

100% verkocht Kopers, bedankt voor het vertrouwen

In de buurt

 • Supermarkt

  350m

 • Trein

  5700m

 • Ziekenhuis

  1500m

 • School

  500m

 • Bus

  600m

 • R6

  2800m

Op zoek naar uw eigen plekje in een rustige, groene en toch centrale woonomgeving? Welkom in hét nieuwbouwproject van Bonheiden: Residentie Tuinzicht!

Philippe Van Herreweghe

Directeur van Factum Vastgoed

Op zoek naar uw eigen plekje in een rustige, groene en toch centrale woonomgeving? Welkom in hét nieuwbouwproject van Bonheiden: Residentie Tuinzicht!

Interesse?
Contacteer Marine

Stuur ons een mailtje of bel 0472 99 90 01

Neem contact op plan uw bezoek
Marine

Uitverkocht

Kopers, bedankt voor het vertrouwen

Rust, sport & cultuur

Nood aan een rustige, mooie plek om te picknicken, wandelen of joggen? Via de verkeersvrije Zellaerdreef wandelt of fietst u naar Zellaerbos, Zellaerkasteel of Blijdenberghoeve. Tal van sportfaciliteiten vindt u in sportcentrum Berentrode: squash, atletiekpiste, openluchtfitness, petanquebanen, skaterampen, voetbalvelden,… Genieten van een snuifje cultuur? Pik een voorstelling mee in het nieuw cultureel centrum, gelegen naast de bibliotheek en het gemeentehuis.

Rust, sport & cultuur

Welkom in Bonheiden

Welkom in Bonheiden

Inwoners en recreatie

Bonheiden is een gemeente in de Belgische provincie Antwerpen, gelegen tussen Mechelen en Heist-op-den-Berg. Het is een landelijke gemeente met ongeveer 15.000 inwoners en een oppervlakte van 26,63 vierkante kilometer. Bonheiden heeft verschillende bezienswaardigheden en activiteiten die de moeite waard zijn om te bezoeken. Een van de bekendste bezienswaardigheden is het kasteel Zellaer. Andere bezienswaardigheden zijn onder meer de Sint-Pieterskerk en de Dijlevallei, een mooi natuurgebied dat zich uitstrekt over meerdere gemeenten in de regio.

Geschiedenis van Bonheiden

De naam "Bonheiden" is afgeleid van het Latijnse woord "bonus adi", wat "goed land" betekent. De streek werd bewoond sinds de prehistorie en kende een bloeiperiode in de middeleeuwen, toen er verschillende abdijen en kastelen werden gebouwd. Vandaag de dag is Bonheiden vooral bekend om zijn landelijke karakter en prachtige natuurgebieden.

Bonheiden

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info of vraag een brochure aan

Marine Van Herreweghe

0472 99 90 01

marine@factumvastgoed.be

Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw telefoon in te vullen

Gelieve uw uw bericht in te vullen

Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden
Gratis schatting