Residentie Jubelhof in MECHELEN

Jubellaan 310, 2800 MECHELEN

Contacteer ons

Residentie Jubelhof in MECHELEN

6 BEN-appartementen en 1 penthouse

Residentie Jubelhof is ideaal gelegen, de bus stopt vlak voor uw deur en op slechts 8 minuten fietsen bent u aan het prachtige treinstation van Mechelen. Residentie Jubelhof is gelegen nabij de belangrijkste invalswegen naar grote steden zoals Leuven, Antwerpen of Brussel. Met de wagen geniet u van een vlotte verbinding via de nabijgelegen E19.

 

De naam ‘Jubelhof’ verwijst naar de ligging op de Jubellaan en naar de prachtige tuinen. Dit nieuwbouwproject omhelst zes ruime, lichtrijke appartementen, een penthouse, ondergrondse autostaanplaatsen en bergingen. Centrum Mechelen is vlakbij en is voorzien van een bloeiend aanbod aan horecagelegenheden, handels- en speciaalzaken.

 

Op slechts 3km van het project ‘Jubelhof’ bevindt zich het historisch stadscentrum van Mechelen. De stad van de Maneblussers is een bruisende stad met een ruim aanbod aan historische en hedendaagse bezienswaardigheden, winkels en horecagelegenheden. Naast tal van musea (zoals o.a. Technopolis, Speelgoedmuseum, Dossin Kazerne en Hof van Busleyden) kan u genieten van de fauna en flora in de ZOO Planckendael, het Vrijbroekpark, de Kruidtuin, het Tivolipark of het Mechels Broek. Sporten kan u in het Bloso domein van Hofstade of in het sport- en recreatiedomein De Nekker.

100% verkocht Kopers, bedankt voor het vertrouwen

In de buurt

 • Supermarkt

  700m

 • Snelweg

  3700m

 • Park

  1400m

 • School

  1000m

 • Bus

  200m

 • Trein

  1500m

Thuiskomen in een gezellig, stijlvol en tijdloos woonconcept kan u in Residentie Jubelhof.

Marine Van Herreweghe

Nieuwbouwconsulente Factum Vastgoed

Thuiskomen in een gezellig, stijlvol en tijdloos woonconcept kan u in Residentie Jubelhof.

Interesse?
Contacteer Marine

Stuur ons een mailtje of bel 0472 99 90 01

Neem contact op plan uw bezoek
Marine

Uitverkocht

Kopers, bedankt voor het vertrouwen

Wonen met het oog op de toekomst

‘BEN’ of Bijna-Energie-Neutraal bouwen en wonen wordt stilaan de absolute norm. Met een eigen appartement in Residentie Jubelhof zit je dan ook goed. Deze Residentie is een energiezuinig en standingvol gebouw. Hierbij is een zeer laag energielabel, meer bepaald E20, behaald met toepassing van hernieuwbare energiebronnen.

O.a. door het gebruik van vloerverwarming, fotovoltaïsche zonnepanelen, warmtepomp, … zal u als koper een uitmuntend wooncomfort ervaren. Uw energiefactuur daarentegen blijft tot een minimum beperkt. Uw investering? Die wordt des te waardevoller.

Wonen met het oog op de toekomst

Interesse?
Contacteer Marine

Stuur ons een mailtje of bel 0472 99 90 01

Neem contact op
Marine

Troeven

 • Vlakbij centrum Mechelen
 • Gelegen in een wijk die volledig aan het opwaarderen is
 • Vlotte verbindingen naar de andere grootsteden

Technisch

 • Warmtepomp en vloerverwarming in ieder appartement
 • Elk appartement heeft zijn eigen zonnepanelen
 • Met een energiepeil van ‘E20’ geniet u gedurende de eerste vijf jaar van 100% korting op de onroerende voorheffing

Indeling

 • 2-3 slaapkamers
 • Ieder appartement heeft zijn eigen terras
 • Ieder koper kan genieten van de prachtige gemeenschappelijke tuin
 • Ieder appartement heeft zijn eigen parkeerplaats en berging in de ondergrondse garage

Welkom in Mechelen

Welkom in Mechelen

Bezienswaardigheden en toerisme

Mechelen is een historische stad in de Belgische provincie Antwerpen. De stad heeft ongeveer 86.000 inwoners en staat bekend om zijn prachtige historische gebouwen en gezellige sfeer. Het centrum van de stad is goed bewaard gebleven en heeft veel historische gebouwen, waaronder de Sint-Romboutskathedraal, het Stadhuis en de Paleizen van Margareta van Oostenrijk en van de Grote Raad. Ook het Groot Begijnhof, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, is een populaire bezienswaardigheid. Naast de vele historische bezienswaardigheden heeft Mechelen ook talloze gezellige cafés en restaurants, en een bruisend cultureel leven met onder meer theaters, musea en festivals.

Geschiedenis van Mechelen

De geschiedenis van Mechelen gaat terug tot de middeleeuwen, toen de stad een belangrijk centrum was van handel en ambacht. In de 15e eeuw was Mechelen een van de belangrijkste steden van de Bourgondische Nederlanden, met een bloeiende textielindustrie en een levendige kunstscene. In de 16e eeuw werd Mechelen getroffen door oorlog en religieuze conflicten, maar in de 17e en 18e eeuw beleefde de stad een nieuwe bloeiperiode. In de 19e en 20e eeuw werd Mechelen een belangrijk industrieel centrum, met onder meer de vestiging van een grote brouwerij en een belangrijke spoorwegverbinding. Ondertussen is Mechelen een hip en trendy stad geworden.

Mechelen

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info of vraag een brochure aan

Marine Van Herreweghe

0472 99 90 01

marine@factumvastgoed.be

Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw telefoon in te vullen

Gelieve uw uw bericht in te vullen

Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden
Gratis schatting