Residentie Lindenhof in BONHEIDEN

Putsesteenweg 252, 2820 BONHEIDEN

Contacteer ons

Residentie Lindenhof in BONHEIDEN

8 BEN-appartementen en 1 penthouse

Het project is gelegen aan de Putsesteenweg, nummer 252, te Bonheiden. Via de nabijgelegen R6 geniet u de vlotste verbinding naar Mechelen of de oprit van de E19. Ook met het openbaar vervoer bent u in geen tijd in het centrum van Bonheiden, Mechelen of Antwerpen. Bushalte op slechts 200m.

 

In Residentie Lindenhof kan u thuiskomen in een gezellig en tijdloos woonconcept. Op slechts 1,5 km kan u in het Zellaerbos genieten van mooi wandelingen. Bonheiden centrum is vlakbij en voorzien van gezellige restaurants, verschillende handelszaken, banken, dokterspraktijk, …

 

Genieten van een snuifje cultuur kan in cultureel centrum ‘t Blikveld. Het gemeenschapscentrum kent een ruim aanbod aan podiumvoorstellingen, films, tentoonstellingen, diverse cursussen en workshops.

100% verkocht Kopers, bedankt voor het vertrouwen

In de buurt

 • Supermarkt

  1900m

 • Trein

  4800m

 • Park

  900m

 • School

  1800m

 • Bus

  200m

 • R6

  700m

Wil u wonen in een mooie, centrale omgeving waar de nodige aandacht besteed werd aan ruimte, comfort, rust en kwaliteit? Dan is deze residentie misschien wel iets voor u!

Philippe Van Herreweghe

Directeur van Factum Vastgoed

Wil u wonen in een mooie, centrale omgeving waar de nodige aandacht besteed werd aan ruimte, comfort, rust en kwaliteit? Dan is deze residentie misschien wel iets voor u!

Interesse?
Contacteer Marine

Stuur ons een mailtje of bel 0472 99 90 01

Neem contact op plan uw bezoek
Marine

Uitverkocht

Kopers, bedankt voor het vertrouwen

Rust en sport?

Wil u een omgeving waar natuur en rust u omringen? Niet alleen ligt Residentie Lindenhof in een groene omgeving, maar ook via de verkeersluwe Oude Baan en de mooie verkeersvrije Zellaerdreef wandelt of fietst u naar Zellaerbos, Zellaerkasteel, Blijdenberghoeve of het centrum van Bonheiden. Sportief in Bonheiden? Bij de plaatselijke sportdienst kan je terecht voor tal van activiteiten zoals sportkampen, wekelijkse sportactiviteiten, seniorensport,… Voor ieder wat wils in sportcentrum Berentrode: squasboxen, voetbalterreinen, atletiekpiste, petanquebanen, beachvolleybalveld, skateterrein,… te veel om op te noemen.

Rust en sport?

Interesse?
Contacteer Marine

Stuur ons een mailtje of bel 0472 99 90 01

Neem contact op
Marine

Troeven

 • Vlak bij de R6 met ideale verbindingswegen
 • Uniek en tijdloos design
 • Dicht bij centrum Bonheiden vol met handel en gezellige restaurants
 • 15 min in de (fiets)knieën om in het bruisende Mechelen te geraken 

Technisch

 • Ieder appartement heeft zijn eigen hoog rendement condensatieketel
 • Vloerverwarming in alle appartementen

Indeling

 • 2-3 slaapkamers
 • Ieder appartement heeft zijn eigen terras en/of tuin
 • Het gebouw heeft een ondergrondse parking met staanplaatsen en bergingen

Welkom in Bonheiden

Welkom in Bonheiden

Inwoners en recreatie

Bonheiden is een gemeente in de Belgische provincie Antwerpen, gelegen tussen Mechelen en Heist-op-den-Berg. Het is een landelijke gemeente met ongeveer 15.000 inwoners en een oppervlakte van 26,63 vierkante kilometer. Bonheiden heeft verschillende bezienswaardigheden en activiteiten die de moeite waard zijn om te bezoeken. Een van de bekendste bezienswaardigheden is het kasteel Zellaer. Andere bezienswaardigheden zijn onder meer de Sint-Pieterskerk en de Dijlevallei, een mooi natuurgebied dat zich uitstrekt over meerdere gemeenten in de regio.

Geschiedenis van Bonheiden

De naam "Bonheiden" is afgeleid van het Latijnse woord "bonus adi", wat "goed land" betekent. De streek werd bewoond sinds de prehistorie en kende een bloeiperiode in de middeleeuwen, toen er verschillende abdijen en kastelen werden gebouwd. Vandaag de dag is Bonheiden vooral bekend om zijn landelijke karakter en prachtige natuurgebieden.

Bonheiden

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info of vraag een brochure aan

Marine Van Herreweghe

0472 99 90 01

marine@factumvastgoed.be

Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw telefoon in te vullen

Gelieve uw uw bericht in te vullen

Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden
Gratis schatting